Volei Municipal, victorie de senzaţie pe terenul liderului Steaua

Jucătorii pregătiţi de Marian Constantin şi Bogdan Nicolae au obţinut miercuri seara o victorie importantă în lupta pentru tilul naţional, reuşind să se impună în cinci seturi pe terenul liderului Steaua Bucureşti. În urma acestui succes, zălăuanii au urcat pe prima poziţie în clasament.

Volei Municipal Zalău a câştigat şi cea de-a doua „finală” a „minicampionatului de şase”, reuşind să se impună miercuri seara cu scorul de 3 – 2 pe terenul Stelei, după ce formaţia din Capitală a condus cu 2 – 1 la seturi. Jucătorii zălăuani i-au făcut un cadou foarte frumos antrenorului Marian Constantin, care a împlinit vârsta de 52 de ani chiar în ziua meciului.
Zălăuanii au fost cei care au punctat mai bine în primul set, pe care au reuşit să-l câştige cu 25 – 22. Steliştii antrenaţi de Bogdan Tănase au restabilit egalitatea la seturi, câştigând cu 25 – 23 parţialul secund. Acelaşi rezultat s-a înregistrat şi în actul trei, iar Steaua a preluat conducerea la seturi.
Voleibaliştii de la poalele Meseşului au vrut cu orice preţ să spele eşecul usturător din retur, când au cedat cu 0 – 3 pe terenul steliştilor şi au jucat mult mai bine în parţialul patru, pe care şi l-au adjudecat cu 25 – 16.
Situaţia s-a schimbat în debutul setului decisiv. Volei Municipal a comis o serie de erori la preluare, iar la 4 – 1 pentru Steaua, Marian Constantin s-a văzut nevoit să solicite întreruperea partidei. O cădere inexplicabilă în jocul Zalăului a făcut ca scorul să devină 8 – 2 în favoarea gazdelor în momentul schimbării terenurilor. Vicecampionii au avut, însă, o revenire spectaculoasă în final, egalând scorul la 14. Cu moralul ridicat şi cu o dorinţă foarte mare de victorie, zălăuanii s-au mobilizat foarte bine în final, reuşind să se impună cu 17 – 15 în tie-break.
Vom reveni.

One Thought to “Volei Municipal, victorie de senzaţie pe terenul liderului Steaua”

  1. Anonim

    SUPER! Bravo jucatorilor! Sper sa castigam, in sfarsit, titlul!

Leave a Comment